Automation

Automation, optimering og maskinbaksning

Hos BELØ A/S i Region Syd nær Region Midtjylland tilbyder vi fremstilling af automationsudstyr med udgangspunkt i dine behov for automation. Al automation fremstilles på vores værksted og i samarbejde med førende automatik- og hydraulikvirksomheder.

Udvikling og fremstilling af løsninger til automation

Vi tilbyder udvikling, tegningsarbejde, fremstilling af dele, maskinopbygning, testkørsel, 0-seriekørsel og nøglefærdige løsninger inden for automation. Afslutningsvist leverer vi al relevant dokumentation.

Vi benytter kun projektstyring i det omfang, som er nødvendigt. Derved undgår du ekstra omkostninger til dyre projektstyringssystemer, såfremt de ikke er nødvendige.

Vi har blandt andet fremstillet følgende maskiner og maskinanlæg med automation:

  • 7 stk. drejeborde med vippe- og vægtmåling til robotpakkefunktion – SAPA Group
  • 2 stk. drejeborde til robotpakkefunktion – Benteler Automotive
  • 1 stk. automatiseret sandblæsningskabine – SAPA
  • 1 stk. Liquid Soil-blandeanlæg CM30 – Simotec
  • 10 stk. Kelly Harrow 8,9 og 12 meter – Quma
  • 15 stk. robotfødder – SAPA og Benteler
  • 2 stk. kasseopretningssystemer – Hartmann.
  • Mange mindre maskiner med automation – diverse industrivirksomheder

Vedligeholdelse og optimering af maskiner

Vi vedligeholder gerne de maskiner, som vi har leveret, samt de øvrige maskiner i din produktion. Spørg efter on-site vedligehold, så vi kan drøfte mulighederne.

Vi tilbyder endvidere optimering af eksisterende maskiner, hvis du ønsker større hastighed, bedre stabilitet eller en mere fleksibel løsning inden for automation. Vi kommer gerne forbi for at brainstorme og for at se på udfordringerne med friske øjne.

Montage af maskiner og maskinbaksning

Vi monterer gerne maskinanlæg fra andre leverandører. Vi varetager indkøring, kvalitetstest og aflevering, og vi har altid fokus på slutbrugeren, som skal betjene maskinen, således han eller hun bliver godt klædt på til opgaven.

Derudover flytter og geninstallerer vi eksisterende maskinanlæg i forbindelse med intern og ekstern flytning.

Kontakt os på telefon 7477 7219 eller på post@beloe.dk for at høre om løsninger inden for automation og vores øvrige ydelser.


Tilbage til forsiden