Drejebord

Drejebord til at fylde og tømme kasser og paller

Hos BELØ A/S i Region Syd nær Region Midtjylland tilbyder vi fremstilling og levering af drejebord. Vi kan levere og installere dit drejebord som en nøglefærdig unit. Det vil sige med styring, følere og indkørt, eller vi kan levere det rent mekanisk, således drejebordet efterfølgende skal have monteret styring og følere.

Mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr til dit drejebord

Et drejebord kan fylde og tømme kasser eller paller på samme tid. Når robotten er i gang med at fylde pallen, kan operatøren fjerne kassen eller pallen på modsatte side og sætte en ny på plads. Når pallen er fyldt drejer bordet rundt, og cyklussen starter forfra.

Vores fremstillingsfilosofi er at minimere maskinbearbejdede emner og dermed holde kostprisen nede. Det sker blandt andet ved udvidet brug af skårede pladedele og bukkede emner.

Du kan tilkøbe ekstraudstyr til drejebordet såsom sikkerhedsstop for truckpåkørsel, vippefunktion for paller og kasser (når robotten skal ligge pap på højkant mellem emner) samt vejeceller på bordet, således palle- og kassevægten kan aflæses, inden varen fjernes fra bordet. Vi kan også tilbyde eksklusiv maskinafskærmning, der tillader kunden at se jeres processer.

Standarddata for et drejebord er:

  • Diameter: Ø2800 mm
  • Bordhøjde: 500 mm (uden ekstraudstyr)
  • Motor og gear: Keglegear
  • Positioneringer: 2
  • Overflade: Kan males i ønsket RAL-farve
  • Maksimal bordbelastning: 2 x 1000 kg
  • Powerdata: U=230/400V – F=50 HZ – P = 0,37 kW

Dit drejebord kan fremstilles efter specialmål, hvis det ønskes.

Referencer:

Benteler Aluminium Systems
SAPA Group – Precision Tubing

Kontakt os for at få priser og flere oplysninger

Kontakt os på telefon 7477 7219 eller på post@beloe.dk, hvis du vil have flere oplysninger og en pris på et drejebord.

Tilbage