Landbrugsudstyr

Landbrugsudstyr

BELØ A/S har sine rødder i landbrugsudstyr og vi producerer forskelligt udstyr til branchen. Vi har været med hele vejen fra roerensere, vandingsmaskiner og tromlerensere og har i dag produktion af skovle, harver og dosere.

Fra vores plasmaskæreanlæg kan vi også tilbyde sliddele til dit landbrugsudstyr – har du en del der er defekt kan vi optegne og skære en ny del til dig.

Har du en ide til et nyt produkt, kigger vi gerne på det. Vi kan hjælpe med udvikling, optegning i 2- og 3D, samt hjælp til dokumentation.

Vi foretager naturligvis også reparation af landbrugsdele

Produkt eksempel – Kelly Harver

Vi producerer bl.a. Kellyharver på licens- på billedet ses en 9 meters harve. Kellyharven produceres i 8,9 og 12 meter størrelser og forhandles via Quma.

Kelly Multi Purpose Harrow henvender sig til den moderne jordbruger, der prioriterer betydningen af, at kombinere økonomisk sund fornuft med miljøhensyn.

Med 2,5-3,5 L brændstof/ha og en arbejdshastighed på 12-15km/timen har Kelly Kædeharven et af markedets laveste brændstofforbrug uden at gå på kompromis med kapaciteten.

Kelly MPH’s alsidighed gør den til et reelt alternativ til andre maskinformer indenfor både stubbearbejdning, såbedsforberedelse og ukrudtsbekæmpelse.

Kelly MPH forbedrer driftsøkonomien og reducerer miljøbelastningen – læs mere på siden her, eller følg med på Facebook.

 

Tilbage