Specialmaskiner

Specialmaskiner fremstilles efter kundens specifikationer

Hos BELØ A/S i Region Syd nær Region Midtjylland fremstiller vi specialmaskiner i vores egen produktion. Vi fremstiller alle specialmaskiner efter kundens specifikationer eller efter tegninger, der er fremkommet i produktudviklingsfasen.

Prøvekøring af specialmaskiner før levering og installering

Maskinbearbejdede dele og elektriske styringer til vores specialmaskiner bliver fremstillet hos vores samarbejdspartnere, mens de øvrige dele blive købt hos godkendte leverandører.

Når vi er kommet igennem konstruktionsfasen, prøvekører vi anlægget, før vi installerer det hos kunden. Det betyder, at vi kan fjerne eventuelle småproblemer, som er opstået i processen.

Vi benytter vores egne produktionsfaciliteter til fremstilling af specialmaskiner såsom:

  • Plasmaskæring, savning, boring med videre
  • CNC-bukning
  • Diverse svejseprocesser
  • Maling i ønsket RAL-farve
  • Montage af faglærte smede

Vi har omkring 50 års erfaring med produktion, men vi beskæftigede os oprindeligt med reparation af biler samt traditionelt smede- og VVS-arbejde for landbrug. Senere ændrede arbejdsopgaverne sig til områder inden for naturgas, stålspær og industriservice. Derved har vi opnået store kompetencer inden for fremstilling af en lang række maskiner.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil drøfte, hvad vi kan tilbyde inden for specialmaskiner, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 7477 7219, eller du kan skrive til os på post@beloe.dk.

Tilbage